TILMELD DIG PÅ SUH@NEXTWORK.DK

PROGRAM: http://www.nextwork.dk/Files/Billeder/HR-dagen-2017-Program%20med%205.pdf

E-MAGASIN: http://www.e-pages.dk/nordjyskenet/738/

 

Er det dygtig ledelse

- som kan skabe mest vækst i det nordjyske erhvervsliv i fremtiden?

Vi har fået sat gang i væksten, det går godt for de fl este danske virksomheder og det skal vi glæde os over!

Nye begreber som vækstledelse og generationsledelse er for alvor kommet i spil. De fl este af os har endnu heller ikke helt fået knækket koden i forhold til forandringsledelse, performance management etc. etc. En leder skal være multikunstner - for der er mange discipliner at mestre. Får god ledelse for lidt opmærksomhed?  Passer det at ledere generelt bruger 20 % af deres tid på ledelse og 80 % på drift og brandslukning?
Vækstledelse. Kunne virksomhedens ledere skabe yderligere vækst igennem deres medarbejdere og udnytter vi de kompetencer vi har i virksomheden godt nok? Bliver vi lidt mindre proaktiv, når det går godt og overser vi måske fantastiske vækstmuligheder?  Tør du få testet om du og din ledergruppe leverer mere leverpostejsledelse end vækstledelse og tror du påat din virksomhed er ved at dø, hvis den ikke vækster?
Forandringer. De er et vilkår i erhvervslivet! Vi har mange modeller vi kan benytte og lægger masser af aktivitetsplaner med delmål for at lykkes med vores forandringer - men mange vil sikkert sige, at det er lettere sagt end gjort. Derfor har vi i år særligt fokus på dette emne. Her bliver der delt ud af viden og redskaber til at få en større succesrate, når vi gerne vil have andre til at skabe forandringer - både for sig selv og organisationen. Hvem er ikke træt af den modstand som nye forandringer ofte kalder på? Men kan der være noget frugtbart i det, som vi kan bruge konstruktiv?
Generationsledelse.  Vi har længe talt om de mange generationer på arbejdspladsen og hvordan vi skal rumme deres forskelligheder. Men hvad betyder det for virksomhedens mål og trivsel at mange medarbejdere er ramt af JEG –kultur og hvad kalder det på af ledelse? Der er mange spørgsmål og
mange af svarene vil du kunne få på dette års HR og Ledelsesdag. Kunne du desuden tænke dig at måle på ledelseskvalitet i din virksomhed og læse mere om god ledelse? Så får du mulighed for dette med Dave Ulricks nye bog ”The Leadership Capital Index” er nemlig konferencens boggave i år.
Lad dig inspirere allerede nu! Læs de mange faglige inputs omkring rekruttering, mus-samtaler, videolæring, lovgivning, jura m.m. på de følgende sider.

 

- Vi glæder os til at se jer!